Rochii de mireasa Martina Liana 2015

Rochii de mireasa Martina Liana 2015

Rochiile de mireasa Martina Liana sunt destinate mireselor pline de incredere in fortele proprii, care radiaza glamour si sunt pline de stil. Matina Liana si-a creat o pasiune pentru rochiile de mireasa couture, de calitate si cu design rafinat.

Fiecare noua colectie este chiar mai captivanta decat precedenta, iar colectia de primavara 2015 este plina de culoare.

Formata din rochii de mireasa in linie A, rochii de mireasa in stil sirena sau rochii de mireasa in stil ball-gown, rochiile din colectia Martina Liana 2015 sunt realizate din materiale luxoase, astfel incat miresele de primavara sa alunece spre altar ca in vis.

Detaliate cu aplicatii bijuterie, broderii si alte elemente handmade, rochiile de mireasa Martina Liana sunt efectiv magice.

Intreaga colectie pentru primavara 2015 debordeaza de glam si culoare, fie ca au un design chic, dantela sofisticata si paiete atemporale.

Purtand la nunta o rochie de mireasa Martina Liana, poti fi sigura ca toti invitatii te vor admira, iar mirele va simti o adanca veneratie pentru tine.

Vorbind despre creatiile sale couture, Martina Liana considera ca "O rochie de mireasa este mai mult decat o simpla rochie pe care mireasa o va purta o data in viata. Ea va reda amintirile din ziua nuntii, iar acestea se vor derula in mintea celei care imbraca o rochie superba ani de zile, iar pozele de la nunta vor fi transmise din generatie in generatie".

O rochie de mireasa trebuie sa fie originala si sa scoata in evidenta personalitatea miresei. Daca si tu consideri ca rochia de mireasa pe care urmeaza sa o porti in ziua nuntii face parte din cadrul unei povesti de dragoste care va fi transmisa la urmasi, trebuie sa vezi colectia de rochii mireasa Martina Liana pentru primavara 2015.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest