Rochii de mireasa Mark Zunino 2015

Rochii de mireasa Mark Zunino 2015

Serenitatea apei curgatoare a fost sursa de inspiratie pentru Mark Zunino atunci cand a creat cea mai recenta colectie de rochii mireasa 2015 pentru Kleinfeld.

Confectionate din matasuri sclipitoare, ornamente cascada si petale de matase cu irizatii jucause, creatiile Mark Zunino pentru toamna 2015 dau impresia de apa in miscare.

Paietele aplicate cu grija pe rochiile sclipitoare te duc cu gandul la rauri curgatoare ce reflecta lumina solara, iar paleta de culori deschise sau in nuante ombre in care este gandita colectia de toamna Mark Zunino 2015 te face sa te gandesti la natura si la ultimele zile insorite din anotimpul aramiu.

In sfarsit, broderiile si cristalele aplicate cu grija pe rochii sunt ultimul detaliu remarcabil ce completeaza designul spectaculos al rochiilor de mireasa Mark Zunino.

Fie ca sunt realizate din organza de matase, din tulle, satin sau alte matasuri fine, fiecare rochie de mireasa lunga sau scurta creata de Mark Zunino pentru Kleinfeld este o alegere inspirata pentru nuntile din acest sezon.

Vezi intreaga colectie de rochii mireasa Mark Zunino 2015 si descopera rochii de mireasa scurte, rochii de mireasa stil sirena, rochii de mireasa in linie A, rochii de mireasa ball gown sau rochii de mireasa care urmeaza liniile corpului feminin in galeria foto alaturata.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest