Rochii de mireasa Lela Rose pentru toamna-iarna 2015

Rochii de mireasa Lela Rose pentru toamna-iarna 2015
Rochii de mireasa Lela Rose pentru toamna-iarna 2015 Rochii de mireasa Lela Rose pentru toamna-iarna 2015 Rochii de mireasa Lela Rose pentru toamna-iarna 2015 Rochii de mireasa Lela Rose pentru toamna-iarna 2015 Rochii de mireasa Lela Rose pentru toamna-iarna 2015 Rochii de mireasa Lela Rose pentru toamna-iarna 2015 Rochii de mireasa Lela Rose pentru toamna-iarna 2015 Rochii de mireasa Lela Rose pentru toamna-iarna 2015 Rochii de mireasa Lela Rose pentru toamna-iarna 2015

Rochiile de mireasa Lela Rose pentru toamna-iarna 2015 au fost inspirate de frumusetea naturala a gradinilor pitoresti  din intreaga lume.

De la gradinile  Versailles din Franta la Grey Gardens, o locuinta fictiva de elita din East Hampton, New York, colectia Lela Rose 2015 pentru sezonul rece are un vibe feminin si romantic, dar si un amestec de linii geometrice.

Rochiile de mireasa Lela Rose au nume de gradini. In timp ce rochia de mireasa cu design artizanal poarta numele de “Sculpture Garden”, o alta creatie se numeste '”Grey Gardens”.

Vrei sa vezi intreaga colectie de rochii mireasa Lela Rose pentru toamna 2015? Atunci arunca o privire peste galeria foto alaturata si descopera fiecare rochie de mireasa 2015 cu parfum de flori.

Toate rochiile de mireasa Lela Rose 2015 le poti vedea aici.

Pagina 1/10

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest