Rochii de mireasa Ines Di Santo - primavara 2015

Rochii de mireasa Ines Di Santo - primavara 2015

Rochiile de mireasa Ines Di Santo sunt inspirate de fiecare viitoare mireasa in parte. In ton cu modelele de rochii din colectiile precedente, rochiile de mireasa Ines Di Santo pentru primavara 2015, respecta designul traditional si sunt realizate manual.

Atinse de glamour, rochiile de mireasa pentru primavara 2015 au fost inspirate de verdeata luxurianta din cele mai uluitoare gradini din lume si de campurile de lavanda din Provence.

Fiecare dintre aceste tinuturi florale care stau la baza ultimei colectii semnate de casa de moda Ines Di Santo iti taie respiratia.

In timp ce modelele arhitecturale din dantela imita labirinturi botanice magice si randuri ingrijite de lalele meticulos aliniate, alte rochii de mireasa au un look eteric si sunt inspirate de campurile cu flori neingradite din satele englezesti.

Cu sau fara maneci, rochiile de mireasa pentru primavara 2015 sunt romantice, datorita materialelor fine din care sunt lucrate, dar si a coronitelor de par care completeaza tinuta unei mirese de primavara.

Fie ca esti o mireasa boho, plina de romantism sau una de o eleganta clasica, rochiile Ines Di Santo din organza si dantela Chantilly sunt unice. In mod traditional, fiecare model din colectie transmite ceva despre personalitatea fiecarei mirese.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest