Rochii de mireasa inspirate de stilul anilor 1970

Rochii de mireasa inspirate de stilul anilor 1970
Rochii de mireasa inspirate de stilul anilor 1970 Rochii de mireasa inspirate de stilul anilor 1970 Rochii de mireasa inspirate de stilul anilor 1970 Rochii de mireasa inspirate de stilul anilor 1970 Rochii de mireasa inspirate de stilul anilor 1970 Rochii de mireasa inspirate de stilul anilor 1970 Rochii de mireasa inspirate de stilul anilor 1970 Rochii de mireasa inspirate de stilul anilor 1970 Rochii de mireasa inspirate de stilul anilor 1970

Cum sa nu iubesti anii ’70 iar moda sa nu revina invariabil catre ei? Libertate, look eclectic, creativitate fara limite, diversitate, simplitate – sunt dominantele acestei decade vibrante.

Noua colectie de rochii de mireasa pe care Divine Atelier o propune pentru anul acesta este compusa din trairi si imagini ce reinterpreteaza anii ’70 mixand materiale pretioase de la furnizori renumiti in intreaga lume, cu un stil relaxat si boem.

 

Colectia imagineaza o mireasa a zilelor noastre pentru care rafinamentul, unicitatea si naturaletea sunt cu atat mai importante in momentul special al celebrarii sentimentelor ei.

Fiecare rochie Divine Atelier este parte integranta a unui puzzle coerent despre arta, iubire, estetica, modernism si intoarcere catre trecut in acelasi timp.

Pagina 1/5

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest