Rochii de mireasa sofisticate Della Giovanna, colectia de toamna 2015

Rochii de mireasa sofisticate Della Giovanna, colectia de toamna 2015

Della Giovanna este un designer de rochii de mireasa din Brooklyn, SUA care nu inceteaza sa ne surprinda cu rochiile sale indraznete, al caror design neasteptat este o alegere inspirata pentru miresele nonconformiste.

Croite in linii si culori moderne, rochiile de mireasa din noua colectie de toamna Della Giovanna urmeaza aceleasi tendinte cu detalii unice care o diferentiaza pe creatoarea de moda de ceilalti designeri din bransa.

Rochiile Della Giovanna pentru toamna 2015 au un aspect inconfundabil si se caracterizeaza prin corsaje aurii, culori indraznete, accesorii cool din piele si contraste de tesaturi fine juxtapuse cu accente metalice. Toate acestea vin in contraste unice si romantice, diferite de rochiile de mireasa traditionale pe care le poarta miresele obisnuite.

Realizate din chiffon, charmeuse si tricot, rochiile de mireasa Della Giovanna sunt rochii de mireasa lungi, rochii de mireasa scurte, rochii de mireasa stil sirena, rochii de mireasa linie A, rochii de mireasa ball gown sau rochii de mireasa stil grecesc.

Urmareste cea mai originala colectie de toamna a anului accesand fiecare rochie de mireasa Della Giovanna in galeria foto alaturata.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest