Rochii de mireasa Claire Pettibone, colectia de toamna 2017

Rochii de mireasa Claire Pettibone, colectia de toamna 2017
Rochii de mireasa Claire Pettibone, colectia de toamna 2017 Rochii de mireasa Claire Pettibone, colectia de toamna 2017 Rochii de mireasa Claire Pettibone, colectia de toamna 2017 Rochii de mireasa Claire Pettibone, colectia de toamna 2017 Rochii de mireasa Claire Pettibone, colectia de toamna 2017 Rochii de mireasa Claire Pettibone, colectia de toamna 2017 Rochii de mireasa Claire Pettibone, colectia de toamna 2017 Rochii de mireasa Claire Pettibone, colectia de toamna 2017 Rochii de mireasa Claire Pettibone, colectia de toamna 2017

Mireasa Claire Pettibone este distinctiva: feminina, putin boema si delicata. Folosind ilustratii Art Nouveau inspirate de artistul ceh Alphonse Mucha, Claire Petitbone a impartit colectia de toamna 2017 in patru categorii corespunzatoare fiecarui sezon.

De la rochiile de mireasa sirena din materiale fluie la rochiile de mireasa printesa, Pettibone si-a impodobit creatiile cu broderii colorate, aplicatii florale cu irizatii metalice si dantela cu model.

Rochiile de mireasa potrivite pentru sezonul rece sunt cele mai stralucitoare. Claire Pettibone a inclus in colectia sa o singura rochie cu paiete, a carei fusta metalica are corset cu o suprapunere din dantela brodata, dar si rochii din dantela cu ochiuri mari de plasa.

In galeria foto alaturata poti urmari integral colectia de toamna Claire Pettibone 2017 care cuprinde 14 rochii de mireasa mulate, in linie A sau pe corp.

Pagina 1/15

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest