Colectia Amanda Di Velli Bridal 2017 in exclusivitate la Elite Mariaj

Colectia Amanda Di Velli Bridal 2017 in exclusivitate la Elite Mariaj
Colectia Amanda Di Velli Bridal 2017 in exclusivitate la Elite Mariaj Colectia Amanda Di Velli Bridal 2017 in exclusivitate la Elite Mariaj Colectia Amanda Di Velli Bridal 2017 in exclusivitate la Elite Mariaj Colectia Amanda Di Velli Bridal 2017 in exclusivitate la Elite Mariaj Colectia Amanda Di Velli Bridal 2017 in exclusivitate la Elite Mariaj Colectia Amanda Di Velli Bridal 2017 in exclusivitate la Elite Mariaj Colectia Amanda Di Velli Bridal 2017 in exclusivitate la Elite Mariaj Colectia Amanda Di Velli Bridal 2017 in exclusivitate la Elite Mariaj Colectia Amanda Di Velli Bridal 2017 in exclusivitate la Elite Mariaj

Noua colectie Queen of Castel a designerului Amanda Di Velli a fost lansata recent si este disponibila in excusivitate la Elite Mariaj.

Cu ocazia lansarii acestei linii de moda superbe, Elite Mariaj ofera 20 % discount la toate rochiile de mireasa Amanda Di Velli, inclusiv la modelele din noua colectie 2017. Rochiile de mireasa Amanda Di Velli sunt realizate din materiale pretioase, cum ar fi dantela fina, tulle spumos, tafta si materiale vaporoase ce confera volum in special rochiilor printesa.

Colectia Amanda Di Velli Bridal 2017 in exclusivitate la Elite Mariaj  Colectia Amanda Di Velli Bridal 2017 in exclusivitate la Elite Mariaj

Colectia cuprinde atat rochii de mireasa in linie A, cat si rochii de mireasa sirena cu croieli extravagante. Majoritatea modelelelor au talia marcata cu un brau de cristale stralucitoare.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest