Rochii de vis pentru mireasa de basm

Rochii de vis pentru mireasa de basm

Aproape fiecare mireasa doreste sa se simta ca o printesa in ziua nuntii, de aceea, rochiile de mireasa ultra-romantice, de vis nu se vor demoda niciodata. Astfel de rochii mireasa sunt puse in valoare de diferite broderii si decoratiuni, cristale stralucitoare si au un design inspirat din povestile cu zane, printi si castele. Prin urmare, daca povestea nuntii voastre este inspirata de basme, nu ezita sa alegi rochii de vis, cum sunt cele de la Maggie Sottero. Daca esti in cautarea unei rochii mireasa cu aplicatii florale tridimensionale sau a unei rochii delicate cu dantela, cele 5 modele de rochii pe care ti le prezentam in continuare sunt facute pentru mireasa de basm.

Rochie de mireasa declaratie in stil ball gown
Pentru o aparitie spectaculoasa la biserica sau in sala de receptie, alege o rochie de mireasa bufanta, cu trena impunatoare, cum sunt modelele ball gown si printesa. Poti miza pe o rochie in stilul Cenusaresei cu tulle vaporos si dantela.

O rochie de mireasa stil sirena cu volanase etajate
Nu toate miresele de basm trebuie sa poarte la nunta rochii ball gown pentru un look de poveste. Rochiile sirena cu volanase etajate arata, de asemenea, imperial. Aceste rochii non-traditionale si feminine sunt facute pentru mireasa senzuala.

Rochie de mireasa cu trena detasabila si spatele gol
Cand ne gandim la mireasa de poveste, ne imaginam ca aceasta va avea si o iesire triumfala din peisajul nuntii, nu doar o aparitie de neuitat. Iar rochiile de mireasa cu spatele gol si trena detasabila sunt facute pentru momente memorabile.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest