Rochii de mireasa din dantela pentru 2013

Rochii de mireasa din dantela pentru 2013

Rochia ducesei de Cambrige isi face simtita prezenta si in sezonul primavara 2013. Apar variatii ale rochiei regale, din dantela si aplicatii din dantela, insa mult mai modernizate, departe de ceea ce purta bunica in anii 1960. Acest material floral-grafic, moale si romantic este prezent mai mult ca oricand in colectiile bridal ale primaverii viitoare. Iata o selectie de rochii de mireasa din dantela pentru 2013:

1. Rochie de mireasa creatie Vera Sposa, model Marzo. Aceasta superba rochie din colectia La Sposa 2013 se remarca printr-o feminitate si o eleganta subtila. Dantela rochiei este fin lucrata, cu cea mai mare atentie si va face orice mireasa sa se simta ca o adevarata zeita.

Rochie de mireasa creatie Vera Sposa, model Marzo

2. Rochie de mireasa Angelina, oferita de Calin Events. O rochie fascinanta, care imbina cu  maiestrie traditionala dantela cu un model modern. Aceasta rochie creata in stil sirena accentueaza talia si scoate in evidenta frumoasele forme ale trupului feminin.

3. Rochie de mireasa Santa, creatie Adora Sposa. Rochia este una simpla, dar de un efect senzational, datorat elegantei dantele. Aceasta este completata de o frumoasa floare din materil textil, in talie, care are rolul de a accentua cea mai subtire parte a corpului.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest