Rochii de mireasa de la Berta Balilti pentru toamna 2017

Rochii de mireasa de la Berta Balilti pentru toamna 2017
Rochii de mireasa de la Berta Balilti pentru toamna 2017 Rochii de mireasa de la Berta Balilti pentru toamna 2017 Rochii de mireasa de la Berta Balilti pentru toamna 2017 Rochii de mireasa de la Berta Balilti pentru toamna 2017 Rochii de mireasa de la Berta Balilti pentru toamna 2017 Rochii de mireasa de la Berta Balilti pentru toamna 2017 Rochii de mireasa de la Berta Balilti pentru toamna 2017 Rochii de mireasa de la Berta Balilti pentru toamna 2017 Rochii de mireasa de la Berta Balilti pentru toamna 2017

Designerul din Israel, Berta Balilti, renumita pentru rochiile sale de mireasa, pline de farmec apologetic, s-a lasat inspirata de lumea botanica si mai ales de flori atunci cand a creat colectia de toamna pentru miresele din 2017.

Linia de rochii mireasa pentru toamna 2017 lansata recent de creatoarea de moda Berta Balilti este compusa din 30 de modele care variaza de la rochii sexy, cu decupaje provocatoare la rochii voluminoase stil printesa.

Fiecare rochie de mireasa se distinge de celelalte prin finisaje lucrate manual, cum sunt aplicatiile florale 3D, decoratiile bogate inspirate de tehnica Art Deco sau dantela brodata. Rochiile se termina cu trene lungi si sunt realizate din materiale fine, cum sunt voalul sau dantela. O parte dintre ele sunt asortate cu capa sau voal de mireasa.

De la rochiile boho la cele cu taieturi adanci care lasa descoperita o parte generoasa de piele, rochiile din colectia de toamna Berta Balilti 2017 sunt de o frumusete atemporala. Descopera o parte din colectia de toamna in galeria foto alaturata.

Pagina 1/11

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest