Rochii de mireasa colorate pentru 2013

Rochii de mireasa colorate pentru 2013

Mai indrazneti ca niciodata, designerii si-au pastelat colectiile bridal pentru primavara anului viitor. Anumite linii includ chiar modele picturale, cu atingeri indraznete de culoare: rosu burgundy sau sangeriu, albastru cobalt, bleu ciel sau blush - celebrul roz prafuit. Iata propunerile noastre de rochii de mireasa colorate pentru 2013

1.Rochie de mireasa Luna, creatie Adora Sposa. O rochie de bal desprinsa parca din povesti, care surprinde printr-o paleta coloristica uimitoare. Corsetul este lucrat din dantela neagra si fusta ampla din tulle prezinta o combinatie superba de gri inchis si nuante variate de crem.

2. Rochie de mireasa creatie Laura Olteanu. O rochie senzationala si indrazneata, care surprinde atat prin model, cat si prin coloristica. Fusta decupata in fata, combinatia uluitoare de maro si crem si materialele deosebite au dus la crearea unei rochii moderne, demna de inceputul lui 2013.

3. Rochie de mireasa model 1243, oferita de Andree Salon. Pentru un look diafan, asemanator unei zane, aceasta rochie ar fi alegerea ideala. Modelul acesteia este unul fluid si sensibil, cu  o superba maneca si un top de un pal auriu, completate de o fusta cu accente subtile din aceeasi nuanta.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest