Rochii de mireasa boho chic de la Rembo Styling, colectia 2017

Rochii de mireasa boho chic de la Rembo Styling, colectia 2017
Rochii de mireasa boho chic de la Rembo Styling, colectia 2017 Rochii de mireasa boho chic de la Rembo Styling, colectia 2017 Rochii de mireasa boho chic de la Rembo Styling, colectia 2017 Rochii de mireasa boho chic de la Rembo Styling, colectia 2017 Rochii de mireasa boho chic de la Rembo Styling, colectia 2017 Rochii de mireasa boho chic de la Rembo Styling, colectia 2017 Rochii de mireasa boho chic de la Rembo Styling, colectia 2017 Rochii de mireasa boho chic de la Rembo Styling, colectia 2017 Rochii de mireasa boho chic de la Rembo Styling, colectia 2017

Ultima colectia de rochii mireasa de la Rembo Styling este un vis devenit realitate pentru miresele boho chic, care iubesc rochiile romantice, cu design neconventional.

Colectia 2017 se caracterizeaza prin siluete curate, minimaliste, cu decupaje dramatice si insertii de dantela. Fata Rembo este visatoare. Lumea ei este dinamica si libera, fara limite pentru fericire. Stilul ei sic, boem este o extensie naturala a cine este ea.

Mireasa Rembo este pur si simplu unica, aceasta bucurandu-se de viata la maxim intr-un mod spontan. Rochiile de mireasa Rembo Styling din colectia 2017 au fost proiectate in Belgia si produse in Portugalia dupa tehnici artizanale unice.

Fie ca organizezi o nunta boho chic, una rustica in stil traditional sau nunta este inspirata din filmele cu cowboy, rochiile de mireasa de la Rembo Styling sunt o buna sursa de inspiratie pentru miresele care isi doresc ca originalitatea si confortul sa fie mai presus de rafinament si sofisticat.

 

Pagina 1/13

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest