Rochii de mireasa Sarah Jassir, colectia Secret Garden 2017

Rochii de mireasa Sarah Jassir, colectia Secret Garden 2017
Rochii de mireasa Sarah Jassir, colectia Secret Garden 2017 Rochii de mireasa Sarah Jassir, colectia Secret Garden 2017 Rochii de mireasa Sarah Jassir, colectia Secret Garden 2017 Rochii de mireasa Sarah Jassir, colectia Secret Garden 2017 Rochii de mireasa Sarah Jassir, colectia Secret Garden 2017 Rochii de mireasa Sarah Jassir, colectia Secret Garden 2017 Rochii de mireasa Sarah Jassir, colectia Secret Garden 2017 Rochii de mireasa Sarah Jassir, colectia Secret Garden 2017 Rochii de mireasa Sarah Jassir, colectia Secret Garden 2017

Pentru prezentarea ultimei sale colectii de rochii mireasa, intitulata "Secret Garden", Sarah Jassir ne-a transportat intr-o lume magica, de gradini secrete si paduri fermecate. Colectia "Secret Garden" 2017, lansata la New York in aceasta toamna este compusa din 15 rochii de mireasa de o frumusete ireala, infuzate cu motive picturale si dantela florala.

Ca sa dea viata acestei colectii, designerul Sarah Jassir si-a folosit talentul mercurial pentru a explora puterea transformatoare a magiei. Cu bagheta ei magica, creatoarea de moda le-a transformat pe mirese in niste frumuseti de poveste.

Rochiile de mireasa din colectia "Secret Garden" 2017 sunt rochii lungi si rochii scurte, lucrate din dantela si scoase in evidenta de matasuri pictate manual, detalii florale bogate, accente delicate de cristal, toate puse in evidenta de o serie de tehnici inovatoare.

Rezultatul final este o colectie plina de posibilitati infinite, evocatoare pentru arta. Colectia "Secret Garden"2017 poate fi urmarita integral in galeria foto alaturata.

Pagina 1/15

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest