Rochii de mireasa Salonul Gabriela

Rochii de mireasa Salonul Gabriela
Rochii de mireasa Salonul Gabriela Rochii de mireasa Salonul Gabriela Rochii de mireasa Salonul Gabriela Rochii de mireasa Salonul Gabriela Rochii de mireasa Salonul Gabriela Rochii de mireasa Salonul Gabriela Rochii de mireasa Salonul Gabriela Rochii de mireasa Salonul Gabriela Rochii de mireasa Salonul Gabriela

Rochiile de mireasa de la Salonul Gabriela sunt disponibile pe piata din 1995 pentru cel mai frumos moment din viata unui cuplu: celebrarea uniunii lor prin nunta.

De la rochiile de mireasa in linie A din colectia Alma Novia la rochiile de mireasa stil sirena din colectiile Kenneth Winston si Rosemarie, fiecare model disponibil spre vanzare la Salonul Gabriela este o imbinare de gratie, feminitate si lux.

Rochiile de mireasa de la Salonul Gabriela sunt confectionate din tulle fluid si dantela, iar viitoarele mirese care vor sa isi achizitioneze rochia de vis de la acest salon, au la dispozitie trei reprezentante in tara: Bucuresti, Cluj-Napoca si Oradea.

Cumpara si tu o rochie de mireasa lunga in stil sirena, in stil printesa, in linie A sau cu trena daca vrei sa stralucesti in cea mai fericita zi din viata ta intr-o rochie superba.

Pagina 1/13

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest