Rochii de mireasa Rime Arodaky, colectia de toamna 2017

Rochii de mireasa Rime Arodaky, colectia de toamna 2017
Rochii de mireasa Rime Arodaky, colectia de toamna 2017 Rochii de mireasa Rime Arodaky, colectia de toamna 2017 Rochii de mireasa Rime Arodaky, colectia de toamna 2017 Rochii de mireasa Rime Arodaky, colectia de toamna 2017 Rochii de mireasa Rime Arodaky, colectia de toamna 2017 Rochii de mireasa Rime Arodaky, colectia de toamna 2017 Rochii de mireasa Rime Arodaky, colectia de toamna 2017 Rochii de mireasa Rime Arodaky, colectia de toamna 2017 Rochii de mireasa Rime Arodaky, colectia de toamna 2017

Rime Arodaky este o creatoare de rochii de mireasa din Paris care a lansat deja colectia de rochii de nunta pentru toamna 2017. Printre tesaturile emblematice folosite de casa de moda franceza se numara dantela, macrame, tulle brodat, chiffon si alte matasuri fine.

Miresele care adora rochiile Rime Arodaky au ocazia sa isi aleaga tinuta de nunta visata din cele cinci colectii de rochii de mireasa atemporale. Toate rochiile de mireasa Rime Arodaky sunt realizate in Franta.

In galeria foto alaturata poti vedea capturi foto cu colectia de toamna 2017, intitulata Mystical Love. Tinutele prezentate sunt rochii lungi si elegante, cu detalii transparente, care urmeaza liniile corpului feminin si spun o poveste mistica despre iubire.

Pagina 1/10

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest