Rochii de mireasa Riki Dalal, colectia de toamna Mayfair 2017

Rochii de mireasa Riki Dalal, colectia de toamna Mayfair 2017
Rochii de mireasa Riki Dalal, colectia de toamna Mayfair 2017 Rochii de mireasa Riki Dalal, colectia de toamna Mayfair 2017 Rochii de mireasa Riki Dalal, colectia de toamna Mayfair 2017 Rochii de mireasa Riki Dalal, colectia de toamna Mayfair 2017 Rochii de mireasa Riki Dalal, colectia de toamna Mayfair 2017 Rochii de mireasa Riki Dalal, colectia de toamna Mayfair 2017 Rochii de mireasa Riki Dalal, colectia de toamna Mayfair 2017 Rochii de mireasa Riki Dalal, colectia de toamna Mayfair 2017 Rochii de mireasa Riki Dalal, colectia de toamna Mayfair 2017

Riki Dalal este renumita pentru rochiile de mireasa sofisticate care se caracterizeaza prin dantela de lux din care sunt realizate, dar si prin liniile moderne, cu design ultra feminin.

Pentru colectia de toamna Mayfair 2017, designerul introduce rochii de mireasa cu siluete si texturi delicate in nuante de blush, ivory si nude. Tot in colectia Mayfair 2017 descoperim o salopeta de mireasa chic realizata din dantela. Aceasta este prima salopeta pe care Riki Dalal o creeaza pentru mirese, iar designul ei romantic te cucereste de la prima vedere.

Atunci cand miresle adauga putina culoare la rochiile lor este o incantare pentru Riki Dalal, care a folosit culoarea anului 2016, rose quartz in cea mai recenta colectie a sa.

Fiecare rochie din aceasta colectie are o forma unica si este inspirata din colectiile precedente care pot fi admirate pe site-ul oficial Rikidalal.com.

Haideti sa descoperim impreuna, dragi viitoare mirese ce rochii de mireasa a pregatit Riki Dalal pentru toamna viitoare.

Pagina 1/11

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest