Rochii de mireasa ROSA CLARA 2014

Rochii de mireasa ROSA CLARA 2014

Noua colectie de rochii de mireasa Rosa Clara dedicata viitoarelor mirese care si-au programat nunta in 2014 a fost inspirata de feminitatea si frumusetea specifica femeilor, in cea mai importanta zi din viata lor.

Rochiile de mireasa pentru 2014 se disting prin detalii unice si dantela lucrata manual si se caracterizeaza prin croiuri in stil sirena, aplicatii florale si volane.

Colectia Rosa Clara 2014 cuprinde in cea mai mare parte rochii lungi pline de volum si eleganta sau mulate pe corp. Tinutele vestimentare  sunt lucrate din tulle, satin, organza si dantela aplicata manual. Stilul inconfundabil al designerului spaniol caracterizeaza femeia moderna si indrazneata din zilele noastre care vrea sa imbrace o rochie de mireasa conceputa special pentru ea.

Printre tinutele prezentate, modelul Cloe este deosebit ca stil prin faptul ca sub rochia de mireasa, despartita in doua de la mijloc in jos, mireasa poarta o pereche de pantaloni albi din piele naturala si o pereche de pantofi cu toc in ton cu tinuta vestimentara,iar in parul prins intr-un coc simplu, poarta o tiara Swarovsky care ii desavarseste coafura.

La fel de unic este si modelul Cobalto unde Rosa Clara aduce ca noutate in stilul miresei pantalonii rustici. De aceasta data, pantalonii inlocuiesc rochia de mireasa.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest