Rochii de mireasa La Sposa 2011, simbolul elegantei

Rochii de mireasa La Sposa 2011, simbolul elegantei
Rochii de mireasa La Sposa 2011, simbolul elegantei Rochii de mireasa La Sposa 2011, simbolul elegantei Rochii de mireasa La Sposa 2011, simbolul elegantei Rochii de mireasa La Sposa 2011, simbolul elegantei Rochii de mireasa La Sposa 2011, simbolul elegantei Rochii de mireasa La Sposa 2011, simbolul elegantei Rochii de mireasa La Sposa 2011, simbolul elegantei Rochii de mireasa La Sposa 2011, simbolul elegantei Rochii de mireasa La Sposa 2011, simbolul elegantei

Care este definitia sublimului? Probabil fiecare rochie de mireasa La Sposa. Colectia 2011 nu este cu nimic mai prejos decat precedentele. Frapeaza prin ingeniozitate si fluiditate, imbinari de materiale pretioase si aplicatii luxoase, fara a subjuga naturaletea miresei.

Taieturi asimetrice, linii elegante si rochia de mireasa pe un singur umar

Rochiile de mireasa "La Sposa" 2011 sunt elegante si impresionante, menite sa stabileasca noul trend in “bridal fashion”. “La Sposa” reuseste si de aceasta data sa ne surprinda prin creatiile ce aduc in prim-plan cele mai elegante linii si moderne taieturi. Rochii de mireasa asimetrice, fara bretele, cu decolteuri in forma de inima. Linii sirena, princess sau fluide, cu aplicatii pretioase si brose din cristale. Si un element surpriza, o tendinta majora in noul sezon: rochia de mireasa pe un singur umar.

 

Linii empire si materiale light-fluide

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest