Rochii de mireasa in stil victorian pentru primavara-vara 2018 by Galia Lahav

Rochii de mireasa in stil victorian pentru primavara-vara 2018 by Galia Lahav
Rochii de mireasa in stil victorian pentru primavara-vara 2018 by Galia Lahav Rochii de mireasa in stil victorian pentru primavara-vara 2018 by Galia Lahav Rochii de mireasa in stil victorian pentru primavara-vara 2018 by Galia Lahav Rochii de mireasa in stil victorian pentru primavara-vara 2018 by Galia Lahav Rochii de mireasa in stil victorian pentru primavara-vara 2018 by Galia Lahav Rochii de mireasa in stil victorian pentru primavara-vara 2018 by Galia Lahav Rochii de mireasa in stil victorian pentru primavara-vara 2018 by Galia Lahav Rochii de mireasa in stil victorian pentru primavara-vara 2018 by Galia Lahav Rochii de mireasa in stil victorian pentru primavara-vara 2018 by Galia Lahav

Rochiile de mireasa in stil victorian au fost reinventate de Galia Lahav in noua sa colectie pentru primavara/vara 2018. Aceasta colectie a fost inspirata de perioada victoriana din Anglia, dar si de perioada cunoscuta sub numele de "Le Belle Epoque" din Franta.

Timpurile respective au avut ca elemente comune schimbarea si inovatia, motiv pentru care rochiile Galia Lahav pentru anul viitor se disting printr-un design romantic caracteristic acelor vremuri.

In ceea ce priveste textura, rochiile de mireasa Galia Lahav 2018 sunt realizate din dantela si decorate cu diverse broderii si margele, dar si cu elemente specifice epocii clasice in stil victorian, cum sunt gulerele inalte si capele.

Spiritul vintage este redat prin culoare. In aceasta linie de rochii mireasa, Galia Lahav a folosit o paleta cromatica diversa din care nu au lipsit nuantele de ivory, silver, roz prafuit si crem.

Te invitam sa descoperi in galeria foto alaturata intreaga colectie pentru primavara-vara 2018 by Galia Lahav.

Pagina 1/16

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest