Rochii de mireasa Elizabeth Fillmore pentru toamna 2015

Rochii de mireasa Elizabeth Fillmore pentru toamna 2015

Pentru colectia de toamna, Elizabeth Filmore si-a gasit drept sursa de inspiratie elementele din natura. Rochiile de mireasa din colectia de toamna 2015 poarta o eleganta aparte oferita de frumusetea neimblanzita a gradinilor cu flori salbatice.

Creatoarea de moda infuzeaza in cea mai noua colectie a sa rochii de mireasa cu broderie florala texturata, maneci transparente de dantela lucioasa si siluete feminine, glamour.

Cea de-a noua colectie semnata de Elizabeth Fillmore nu duce lipsa de matasuri florale pictate manual, corsete din dantela si coronite cu flori, toate aceste detalii remarcabile facand aluzie la ceremonii de toamna in aer liber, organizate in gradini pline de flori.

Si pentru ca tabloul nuntii sa fie complet, rochiile de mireasa 2015 par pictate cu acuarele, in timp ce modelele care au prezentat colectia de rochii mireasa Elizabeth Fillmore poarta parul pe spate, coafat in bucle lejere.

Daca aceasta colectie romantica te inspira, urmareste galeria foto Elizabeth Filmore 2015. Rochiile albe, ivory sau presarate cu imprimeuri florale vintage din colectia Elizabeth Fillmore au un aspect tomnatic, fie ca sunt rochii de mireasa cu bretele sau cu maneci lungi din dantela.

Convinge-te singura de acest lucru si urmareste cele mai noi poze cu rochiile de mireasa Elizabeth Fillmore daca esti o fire boema si romantica.

Daca ti-a placut aceasta colectie, urmareste si colectia de primavara Elizabeth Filmore 2015.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest