Rochia de mireasa perfecta poarta semnatura Ian Stuart

Rochia de mireasa perfecta poarta semnatura Ian Stuart
Rochia de mireasa perfecta poarta semnatura Ian Stuart Rochia de mireasa perfecta poarta semnatura Ian Stuart Rochia de mireasa perfecta poarta semnatura Ian Stuart Rochia de mireasa perfecta poarta semnatura Ian Stuart Rochia de mireasa perfecta poarta semnatura Ian Stuart Rochia de mireasa perfecta poarta semnatura Ian Stuart Rochia de mireasa perfecta poarta semnatura Ian Stuart Rochia de mireasa perfecta poarta semnatura Ian Stuart

Desemnat designerul de mirese al anului, la Bridal Buyer Awards si avand cele mai mari vanzari de rochii de mireasa la momentul actual, Ian Stuart este cu siguranta o personalitate dramatica. Evident si colectia de anul acesta este pe masura. In 2010, designerul rochiilor de mireasa din Marea Britanie, vine cu o defilare aflata la limita dintre moda si arta, evocand o veritabila Belle Epoque.

 

Ian Stuart, un artist printre designerii de lux

Desi tanar, Ian Stuart este un designer care are multe spus si de aratat. Pasiunea lui pentru arta i-a deschis apetitul pentru design, iar in timpul studiilor sale la Londra, a decis sa se specializeze pe design de rochii de mireasa si rochii de seara. Si-a inceput trainingul in Bellville Sassoon, una din cele mai renumite case de moda din Londra si a creat tinutele de gala ale membrilor Familiei Regale. Dupa ce a vandut colectiile sale in toata lumea, Ian s-a hotarat sa isi lanseze propriul brand si de aici… succesul!

Moda si arta intr-o singura rochie de mireasa

“Designerul rochiilor de mireasa din Marea Britanie”, distinctie primita patru ani la rand, din 2004 pana in 2007, a avut un impact destul de puternic in moda mireselor. Britanicul isi doreste sa ofere viitoarelor mirese o selectie de forme, culori, materiale elitiste si luxuriante, astfel incat fiecare femeie sa se regaseasca in cel putin una dintre minunatele sale rochii.

Colectia de rochii de mireasa cu palarii Ian Stuart 2010

Pentru cele care au apreciat toaletele din "Pe aripile vantului" si iubesc romanele lui Jane Austen, Ian propune moda mireselor cu rochii si palarii imense, elegante si fabuloase. Prin ultilizarea materialelor care urmaresc linia corpului, dar si prin prezenta excesiva a corsetului,  rochiile pun in valoare talia. O surpriza in premiera este faptul ca ele nu sunt doar de-un alb imaculat ci si de-un rosu pasional, autentic.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest