Rochia de mireasa perfecta pentru forma corpului tau

Rochia de mireasa perfecta pentru forma corpului tau

Toata lumea e constienta ca organizarea unei nunti e un lucru dificil si destul de greu de dus la bun sfarsit doar miresele  stiu, ca un punct critic este depasit atunci cand avem rochia de mireasa. Dupa ce rochia de mireasa a fost aleasa in concordanta cu forma corpului, a personalitatii si a sufletului, miresa se va simti usurata. Ea va sti ca aproximativ jumatate din piatra de pe suflet i-a fost luata.

Cu toate ca vara este sezonul in care au loc cele mai multe nunti , iar tendinta mireselor este de a se imbraca cat mai sumar  trebuie sa tinem cont de forma corpului rochia trebuie sa fie  in rezonanta cu intreg corpul. In acest caz  greselile sau improvizatiile deplasate nu sunt acceptate. Aceeasi rezonanta  ca in cazul rochie-forma corpului trebuie sa existe si intre elementele machiaj-coafura, iar mai apoi toate cele patru elemente sa se incadreze perfect in tabloul tau de nunta.


Rochia de mireasa sirena - se potriveste cel mai bine femeilor care au abdomen destul de plat si forma corpului tip clepsidra. Este indicat sa se evite in cazul in care esti prea inalta sau forma corpului este in forma de para ,sau atunci cand forma corpului tau este mai rontunjoara. In cazul in care esti de statura mica si te incadrezi in primele semnalete vei o mireasa adorabila, acest model, pe niste tocuri de aceelasi rang, iti vor intregi tabloul. Cel mai important detaliu al acestui tip de rochie, dar si cel care da acel plus de eleganta si stil este  trena. Un plus din personalitatea ta se poate observa in accesorizarea si lungimea trenei .

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest