Rochia de mireasa origami, cea mai cool tendinta eco

Rochia de mireasa origami, cea mai cool tendinta eco
Rochia de mireasa origami, cea mai cool tendinta eco Rochia de mireasa origami, cea mai cool tendinta eco Rochia de mireasa origami, cea mai cool tendinta eco Rochia de mireasa origami, cea mai cool tendinta eco Rochia de mireasa origami, cea mai cool tendinta eco Rochia de mireasa origami, cea mai cool tendinta eco Rochia de mireasa origami, cea mai cool tendinta eco Rochia de mireasa origami, cea mai cool tendinta eco Rochia de mireasa origami, cea mai cool tendinta eco

Daca esti o mireasa in spiritul eco si vrei sa fii cu adevarat inovatoare, opteaza pentru cea mai cool tendinta eco: rochia de mireasa origami. Adica o rochie de mireasa din hartie!

Artistul din mana caruia a iesit aceasta minunata rochie de mireasa origami este Cristina Leau, o tanara de doar 18 ani, care a transformat arta plierii hartiei intr-o pasiune.

In cat timp se confectioneaza o rochie de mireasa origami, care este pretul si durabilitatea ei?

Aceasta rochie de mireasa origami face parte din proiectul “The Magic Of Paper” si a fost confectionata in doua saptamani. Durabilitatea ei este foarte redusa, astfel devenind aproape de unica folosinta. Dar purtata cu grija, poate sa reziste mai mult. Pretul unei rochii de mireasa origami este de aproximativ 100 ron.

Ce inseamna tehnica origami?

Origami constituie arta plierii hartiei colorate in modele de creaturi vii, obiecte neinsufletite sau forme decorative abstracte. Formele care pot fi realizate prin aceasta arta sunt legate de imaginatia celui care pliaza hartia, dar exista si categorii de forme traditionale care includ flora si fauna. Arta origami din zilele noastre acopera o zona larga de forme, de la ceasuri cu cuc si dragoni, pana la forme simple care exprima mai degraba spiritul decat forma unei imagini.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest