Rochie de mireasa veche de 120 de ani purtata de 11 mirese! Vezi cum arata in prezent

Rochie de mireasa veche de 120 de ani purtata de 11 mirese! Vezi cum arata in prezent
Rochie de mireasa veche de 120 de ani purtata de 11 mirese! Vezi cum arata in prezent Rochie de mireasa veche de 120 de ani purtata de 11 mirese! Vezi cum arata in prezent Rochie de mireasa veche de 120 de ani purtata de 11 mirese! Vezi cum arata in prezent Rochie de mireasa veche de 120 de ani purtata de 11 mirese! Vezi cum arata in prezent Rochie de mireasa veche de 120 de ani purtata de 11 mirese! Vezi cum arata in prezent Rochie de mireasa veche de 120 de ani purtata de 11 mirese! Vezi cum arata in prezent Rochie de mireasa veche de 120 de ani purtata de 11 mirese! Vezi cum arata in prezent Rochie de mireasa veche de 120 de ani purtata de 11 mirese! Vezi cum arata in prezent Rochie de mireasa veche de 120 de ani purtata de 11 mirese! Vezi cum arata in prezent

Abigail Curtis a fost a 11-lea mireasa din familia ei care a purtat rochia de mireasa a stra-stra-bunicii sale, rochie care dateaza din 1895.

Si chiar daca au trecut mai bine de 120 de ani de cand a fost purtata prima oara de Mary Lowry Warren, in prezent rochia veche de mai bine de un secol arata fabulos dupa ce a trecut prin cateva retusari drastice!

Miresele sentimentale care vor sa respecte traditia de a purta ceva vechi, vor fi cu siguranta incantate de felul in care a fost pastrata aceasta rochie de mireasa si probabil ca se vor gandi sa imprumute si ele rochia de nunta a unei rude apropiate.

Abigail avea doar opt ani cand a vazut pentru prima data rochia de mireasa a stra-stra-bunicii ei, iar cand a imbracat rochia de mireasa vintage la nunta sa cu Jason Curtis de anul trecut, rochia care a fost purtata din generatie in generatie de femeile din familia ei implinise deja venerabila varsta de 120 de ani.

Vezi in continuare cele 11 mirese care au purtat aceasta rochie din 1895 si pana in toamna lui 2015 si cat de mult mai seamana cu cea originala dupa modificarile de rigoare.

Mary Lowry Warren, 11 decembrie1895

Jane Woodruff Kearns, 20 februarie 1946

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest