Reem Acra, lumea eterica a rochiilor de mireasa

Reem Acra, lumea eterica a rochiilor de mireasa
Reem Acra, lumea eterica a rochiilor de mireasa Reem Acra, lumea eterica a rochiilor de mireasa Reem Acra, lumea eterica a rochiilor de mireasa Reem Acra, lumea eterica a rochiilor de mireasa Reem Acra, lumea eterica a rochiilor de mireasa Reem Acra, lumea eterica a rochiilor de mireasa Reem Acra, lumea eterica a rochiilor de mireasa Reem Acra, lumea eterica a rochiilor de mireasa Reem Acra, lumea eterica a rochiilor de mireasa

Designerul libanez Reem Acra si-a inceput cariera ca un renumit artist de broderii, in New York. In 1995 si-a lansat prima colectie de rochii de mireasa si primul boutique haute couture. Incepand de atunci Reem Acra a cunoscut succesul si a ocupat anual primele locuri in topul designerilor de rochii de mireasa.

Volane, flori si crinoline

Nascuta in Liban, Reem a fost initiata in lumea fashionului de catre bunica ei, care confectiona flori de matase in cele mai prestigioase ateliere. Studiaza la Paris la “Esmond Ecole de Mode Design si “Fashion Insititute Of Technology”. Mai tarziu Reem se muta la New York si isi ia diploma de la “Scoala de Arte”. Exact inainte de a se apuca sa creeze accesorii pentru rochiile de mireasa. Simtind nevoia sa-si largeasca aria profesionala, Reem trece de la volane, flori si crinoline, direct la rochii de mireasa.

Rochii de seara haute couture si rochii de mireasa de lux

Creeaza cele mai superbe rochii de seara, iar in 1995 isi lanseaza prima colectie de rochii de mireasa, la New York. Liniile romantice ale rochiilor sale se inscriu imediat sub cultul haute-couture. Nu sunt simple rochii, sunt rochii de seara si rochii de mireasa de lux, destinate unui anumit target: Angelina Jolie, Halle Berry, Jennifer Lopez, Ali Larter, Beyonce. Minunatele creatii nu apar doar in reviste, ci devin vedetele covorului rosu.

Semnatura Reem Acra: broderii si aplicatii de margele

Reem Acra este renumita pentru broderiile impunatoare ale rochiilor ei de mireasa: aplicatii cu dantela si margele sau volane minutios lucrate. Matasea de satin si artificiile inovatoare, un veritabil trade-mark, au situat-o pe Reem Acra in randul celor mai originali si autentici designeri de rochii de mireasa. Semnatura Reem Acra a influentat, de-a lungul timpului multe trenduri in vestimentatia miresei. Rochiile ei exceleaza intotdeauana prin broderiile din cristale Swarovski, perle de cultura si cusaturile cu fire aurii.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest