Raimon Bundó, dragoste si inovatie intr-o rochie de mireasa

Raimon Bundó, dragoste si inovatie intr-o rochie de mireasa
Raimon Bundó, dragoste si inovatie intr-o rochie de mireasa Raimon Bundó, dragoste si inovatie intr-o rochie de mireasa Raimon Bundó, dragoste si inovatie intr-o rochie de mireasa Raimon Bundó, dragoste si inovatie intr-o rochie de mireasa Raimon Bundó, dragoste si inovatie intr-o rochie de mireasa Raimon Bundó, dragoste si inovatie intr-o rochie de mireasa Raimon Bundó, dragoste si inovatie intr-o rochie de mireasa Raimon Bundó, dragoste si inovatie intr-o rochie de mireasa Raimon Bundó, dragoste si inovatie intr-o rochie de mireasa

Raimon Bundó, brandul catalan de haute couture a luat nastere in 1969, in Barcelona. Peste 40 de ani de istorie ce definesc profesionalismul si o cariera solida in designul rochiei de mireasa. Raimon Bundó reinnoieste traditia, inoveaza trenduri si revolutioneaza calitatea evitand cu succes productia in masa a rochiilor de mireasa si fabricarea lor peste hotare.

www.miresedisperate.ro iti ofera un interviu, in exclusivitate in Romania, cu maestrul rochiilor de mireasa, Raimon Bundó.

Stilul Raimon Bundó este…

Extrem de feminin, cu linii pure, pe alocuri minimalist, dar foarte sofisticat, stilul Raimon Bundó subliniaza frumusetea miresei fara a o ascunde sub un munte de falduri. Materialele de inalta calitate, perfectiunea cu care rochiile sunt lucrate de designerii Raimon Bundó intr-un timp extrem de scurt (intre 30 si 45 de zile) si fabricarea 100% in Barcelona fac fiecare rochie de mireasa unica si sublima.

Cum ar trebui sa fie rochia de mireasa perfecta?

Rochia de mireasa perfecta ar trebui sa fie, in primul rand, demna de remarcat, dar nu stridenta. Ea nu ar trebui sa capteze atentia mai mult decat mireasa, care este protagonista principala a nuntii. Cred ca rochia unei mirese ar trebui sa marcheze atuu-rile si sa ascunda micile defecte ale miresei fara sa para ca ascunde ceva. Este ca un machiaj perfect, nu ar trebui sa frapeze in mod strident, insa este necesar sa-si faca treaba. 

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest