Modern sau traditional? Tu ce fel de rochie de mireasa preferi?

Modern sau traditional? Tu ce fel de rochie de mireasa preferi?
Modern sau traditional? Tu ce fel de rochie de mireasa preferi? Modern sau traditional? Tu ce fel de rochie de mireasa preferi? Modern sau traditional? Tu ce fel de rochie de mireasa preferi? Modern sau traditional? Tu ce fel de rochie de mireasa preferi? Modern sau traditional? Tu ce fel de rochie de mireasa preferi? Modern sau traditional? Tu ce fel de rochie de mireasa preferi?

Lumea fashionului este o lume foarte dinamica, in care apar tot timpul tendinte fresh, moderne, prin care designerii exploateaza latura noastra actuala. Suntem atat de ancorati in prezent, incat uitam foarte repede trecutul, cu toate partile lui. Uneori evolutia este atat de spectaculoasa, incat oamenii obisnuiti nu mai inteleg care este conceptul pe care vrei sa il prezinti.

Lumea rochiilor de mireasa este la fel de dinamica precum cea a hainelor de strada. Doar ca exemplu, in urma cu 10 ani, doar 5% dintre rochiile de mireasa erau culoarea ivory, restul erau albe. Anul trecut peste 95% dintre solicitari erau pentru rochii de mireasa ivory. Ce se intampla cand oamenii se aliniaza atat de mult la tendinte? La un moment dat se plictisesc si singurul lucru care pastreaza o valoare adevarata, este reintoarcerea la origine.

Rochie de mireasa DeCosta

Aparut timid in urma cu 2 sezoane, curentul vintage in lumea de wedding, a ajuns sa fie foarte puternic si actual. Ambalat intr-un pachet modern, reprezinta in fapt, o reintoarcere la valorile originale.

Rochia de mireasa reinventata insemana de fapt rochia de mireasa gratioasa, care sa puna in valoare frumusetea interioara. Sa ne aratam sentimentele, sa ne aratam sensibilitatea, sa renuntam la tinutele rigide si la coafurile atat de complicate si sa fim mai aproape de ceea ce suntem.

Rochie de mireasa DeCosta Rochie de mireasa DeCosta

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest