Mirese rebele. Rochia alba de mireasa versus rochia colorata de mireasa

Mirese rebele. Rochia alba de mireasa versus rochia colorata de mireasa

Obiceiurile noastre impun ca rochia de mireasa sa fie alba, simbolizand puritate, inocenta si delicatete. Dar daca alegi sa porti o rochie colorata de mireasa? Spargi tiparele, esti originala si neconventionala. Deci… nimic rau. Insa, ce simbolizeaza fiecare culoare pentru rochia de mireasa?

Semnificatia culorilor in rochiile de mireasa

Se spune ca rochia alba de mireasa semnifica dragoste pura, fidelitate si casnicie “ca la carte”, in timp ce rochia rosie de mireasa simbolizeaza dragoste pasionala, casnicie plina de vitalitate, romantism, energie, dar totodata si controverse, certuri si impacari furtunoase. Normal! Rosul e culoarea iubirii pasionale, arzatoare si fara sfarsit.

Mireasa in roz semnifica veselie, inocenta, suflet cald, o casnicie in care relatia dintre cei doi ascunde o puternica prietenie. Mireasa in albastru, o relatie rationala, o casnicie pasnica si profunda, frumoasa si plina de necunoscut.

Rochia verde de mireasa simbolizeaza o casnicie calma, care anunta bunastare, echilibru si speranta, in timp ce mireasa in portocaliu va trai o casnicie pasionala, cu multe urcusuri si coborasuri. Mireasa in galben, o casnicie frumoasa, reusita, presarata cu mici gelozii si mireasa in violet anunta bucurii, vitalitate, noutate si nonconformism.

Conform superstitiilor, mireasa in gri urmeaza o viata lipsita de speranta, depresiva, iar pe mireasa in negru, o paste divortul la scurt timp dupa casatorie. Totusi, miresele care aleg aceasta culoare, destul de rare ce-i drept, sunt doar nonconformiste.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest