Marchesa primavara-vara 2012 – Rochii de mireasa si rochii de seara luxury

Marchesa primavara-vara 2012 – Rochii de mireasa si rochii de seara luxury

Marchesa este unul din brandurile cele mai cautate si purtate de catre vedetele de la Hollywood, pe covorul rosu. Si uitandu-ne la cea mai recenta colectie, ne putem da seama si de ce. Echipa de designeri, formata din Keren Craig si fostul fotomodel Georgina Chapman, au intrat in afaceri la începutul anului 2004 si de atunci au reusit sa farmece milioane de femei cu rochii de poveste, remarcabile prin eleganta, originalitatea si rafinamentul lor.

Marchesa spring-summer 2012

Iata o colectie pe care nu trebuie s-o ratezi! Nu este nimic mai frumos decat o rochie de mireasa plina de stil si glam. Inspirata din luxul opulent al lumii arabe si cu un aer usor retro, aceasta colectie se situeaza in topul celor mai bune linii de rochii de mireasa si de seara Marchesa, de pana acum. Voaluri suprapuse din tulle transparent, corsete cu fronseuri bogate si fuste cu broderii pretioase. De remarcat linia usor retro, broderiile din dantela ivory, aplicatiile supradimensinate si taieturile asimetrice.


Un mix luxuriant de materiale, nuante si aplicatii

Nuante apetisante, precum: lavanda, argintiu metalizat, alb diamantat, bej lucios, ivory, champagne, auriu si negru. Materiale pretioase, precum: tulle, organza, voal, matase, dantela sau aplicatii luxoase, precum: brose cu bijuterii, paiete, cristale, dar si nonconformiste: franjuri, snururi, puf si pene. Pe scurt: reinvierea aerului vintage-chic. Deloc simple, dar de-o candoare absoluta, rochiile Marchesa sunt destinate unei femei delicate, dar hotarata sa revolutioneze clasicismul. O adevarata fashionista, care stie ca luxul si extravaganta nu stau in lucrurile simple.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest