Magia rochiei perfecte – White Pearl

Magia rochiei perfecte – White Pearl

Gandul la dimineata insorita, la ploaia de petale de flori gingase, la bucuria celor mai dragi oaspeti, la distractia cu prietenele tale cand joci rolul miresei furate sau la clipele fermecate in care vei pluti pe ringul de dans in cele mai alese acorduri…nu se compara cu emotia pe care o starneste sclipirea din ochii LUI cand te va cuprinde cu privirea si vei intrezari amalgamul de sentimente de uimire, admiratie si mandrie in fata unei asemenea aparitii ireale.

E o fila de basm. Si totusi, este povestea unei zile pe care o imaginezi si o planuiesti din prima clipa in care ai descoperit lumea fermecata a printeselor indragostite de alesul inimii lor. Totul paleste in fata goanei dupa rochia perfecta. Este proiectul esential in organizarea intregului eveniment. 

Rochii de mireasa White Pearl

Sirena, printesa, imparateasa, zeita sau rock star? Alb, ivoire, cream sau pastel? Mini, midi sau maxi? Cu trena sau fara? Cu spatele gol, cu umerii acoperiti, cu maneci trei sferturi sau cu bretele delicate? Din tafta, tulle, organza, matase, dantela brodata sau voal? Modele din colectia Diaphane 2014 ale brandului White Pearl intrunesc toate conditiile impuse de miresele anului – moderne, elegante, rafinate, dar excentrice si originale. Fie ca te pregatesti pentru o experienta urbana sau o nunta traditionala, in mijlocul naturii, texturile si taieturile propuse de rafinatii artizani francezi si spanioli din portofoliul brandului vor face senzatie.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest