Magazine noi cu rochii de mireasa Mori Lee in Romania

Magazine noi cu rochii de mireasa Mori Lee in Romania
Magazine noi cu rochii de mireasa Mori Lee in Romania Magazine noi cu rochii de mireasa Mori Lee in Romania Magazine noi cu rochii de mireasa Mori Lee in Romania Magazine noi cu rochii de mireasa Mori Lee in Romania Magazine noi cu rochii de mireasa Mori Lee in Romania Magazine noi cu rochii de mireasa Mori Lee in Romania Magazine noi cu rochii de mireasa Mori Lee in Romania Magazine noi cu rochii de mireasa Mori Lee in Romania Magazine noi cu rochii de mireasa Mori Lee in Romania

De peste 17 de ani, designerul Madeline Gardner creeaza rochii pentru Mori Lee. Inca din zilele copilăriei ei din orasul New Jersey, cusutul si desenarea rochiilor a fost o parte din viata ei. Dupa ce a absolvit Institutul de Moda din New York City, obiectivul ei de a deveni un designer adevarat a luat forma. Mori Lee prin Madeline Gardner  este producatorul si distribuitorul a celor mai populare rochii de mireasa din America si Europa, iar din 2008 a ajuns si in Romania prin intermediul salonului Avangarde Brides.


"Fiul meu mi-a spus intr-o zi:

-Mami, de ce faci rochii de mireasa?

I-am spus:

-Pentru că iubesc sa fac asta, si-mi place ca fetele imbracate cu rochiile facute de mine, sa arate bine si sa se simta la fel de bine."

Madeline Gardner.

Ne apropiem de al cincizecilea an in care am oferit rochia visurilor pentru mii de mirese din toata lumea, si al saselea an in care am facut sute de mirese fericite din Romania si vom continua si dupa aceasta să ne pastram statutul de cele mai vandute si mai apreciate rochii de mireasa din lume.

O alta parte a brandului Mori Lee este crearea rochiilor de seara, folosite si pentru nase sau mama miresei sau a mirelui. Va inchipuiti mama imbracata intr-o rochie de seara care sa smulga admiratia nuntasilor: "Oare este sora miresei? E superba!" 

Va asteptam cu drag sa va alegeti fie rochia de miresa sau de rochia mamei sau co simpla rochie pentru nuntasi in saloanele ce reprezinta brandurile Mori Lee in Romania:

AVANGARDE BRIDES

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest