Lansare OTILIA BRAILOIU ATELIER BRIDAL 2014

Lansare OTILIA BRAILOIU ATELIER  BRIDAL 2014

Joi seara, la ZENYA Atelier, intr-un spatiu conceptual elitist de Bucuresti interbelic renascut, s-a intamplat primul show de mirese al anului 2014 - OTILIA BRAILOIU Atelier.

Invaluiti de flori, plante, parfumuri si sunetul marii am trait si am simtit intens emotia fiecarei aparitii cu care ni s-a dezvaluit mireasa imaginata de Otilia Brailoiu - aristocrata, senzuala si sofisticata. Tanarul brand a intrat oficial in galeria creatorilor romani de rochii de ceremonie cu mare potential in explorarea universului nuntii ca parte a unui demers de inspiratie artistica. 

Rochii de mireasa Otilia Brailoiu

"Cand o femeie isi atinge visul, devine acea Mireasa, Unica, din fiecare dintre noi, ador sa pot contribui la miracolul acelei clipe", a spus designerul Otilia Brailoiu. 

Daca ar putea sa cuprinda intr-o singura idee intreaga colectie, aceasta ar fi "vestminte aristocrate pentru suflete libere... pentru femei gata oricand sa iubeasca".

Rochii de mireasa Otilia Brailoiu

"Am imaginat personaje boem libertine, diafane sau categorice, neconventionale, dar stralucitoare. Croielile sunt clasice cu puternice centre romantice, feminine, totul convertit intr-o maniera moderna pentru ca, in final, rochia sa curga natural, innobiland dinamica gestului si fluiditatea miscarii si eliberand  misterul prin jocuri de transparenta. Tesaturile sunt incontestabil pretioase, multe dantele stralucitoare si de inalta tinuta, in forma initiala sau rebrodata, muselina si tulle de matase, multe aplicatii manuale florale, feminine, discrete", a mai spus Otilia Brailoiu.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest