Ivy 36 –fantezia ta. Rochii de seara si rochii de mireasa de suflet

Ivy 36 –fantezia ta. Rochii de seara si rochii de mireasa de suflet
Ivy 36 –fantezia ta. Rochii de seara si rochii de mireasa de suflet Ivy 36 –fantezia ta. Rochii de seara si rochii de mireasa de suflet Ivy 36 –fantezia ta. Rochii de seara si rochii de mireasa de suflet Ivy 36 –fantezia ta. Rochii de seara si rochii de mireasa de suflet Ivy 36 –fantezia ta. Rochii de seara si rochii de mireasa de suflet Ivy 36 –fantezia ta. Rochii de seara si rochii de mireasa de suflet Ivy 36 –fantezia ta. Rochii de seara si rochii de mireasa de suflet Ivy 36 –fantezia ta. Rochii de seara si rochii de mireasa de suflet Ivy 36 –fantezia ta. Rochii de seara si rochii de mireasa de suflet

Ivy 36 se identifica prin atentia acordata finisajelor si versatilitatea stilistica care imbina stilul traditional cu materialele inovative, simplitatea clasicismului cu sublimul modernismului. Modelele Ivy 36 pot fi special create pentru tine sau poti gasi rochia pe care o visai. Ivy 36 e despre tine.

http://www.ivy36.ro/collection.html

In vara anului 2012, cele doua prietene, Andreea Tanase si Lacramioara Lazar, au conturat prima silueta a rafinamentulul feminin. Inspiratia lor izvoraste din admiratia pe care o poarta frumusetii feminine si din dorinta de a cunoaste fantezia sufletului fericit. Fiecare rochie devine astfel o poezie cu rime brodate, versuri de matase si catrene de texturi irezistibil de fine, inspirata de tine.

http://www.ivy36.ro/collection.html http://www.ivy36.ro/collection.html

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest