Foto: rochia de mireasa ecologica, vedeta targului de nunti Expo Ideal Mariaj Iasi

Foto: rochia de mireasa ecologica, vedeta targului de nunti Expo Ideal Mariaj Iasi
Foto: rochia de mireasa ecologica, vedeta targului de nunti Expo Ideal Mariaj Iasi Foto: rochia de mireasa ecologica, vedeta targului de nunti Expo Ideal Mariaj Iasi


Rochia de mireasa din materiale neconventionale, realizata de o echipa de studenti ai Facultatii de Arte Vizuale si Design din Iasi, este cea mai admirata piesa expusa in cadrul targului de nunti Expo Ideal Mariaj, care are loc, in acest weekend, in capitala Moldovei.

Organizatorii targului care se desfasoara la Sala Polivalenta, si-au dorit sa surprinda publicul iesean printr-o serie de momente speciale. Printre cele mai savurate de catre audienta s-a numarat expunerea unei rochii de mireasa cu totul inedite. Realizata manual in proportie de 100 %, de o echipa de viitori designeri, rochia a starnit admiratia tuturor celor prezenti la targ, jurnalisti si vizitatori deopotriva. Desi confectionata din materiale la indemana oricui (hartie, plastic si staniol), creatia studentilor de la Arte Vizuale si Design arata splendid, fiind romantica, eleganta si rafinata, aproape gata de purtat de orice femeie care urmeaza sa spuna „da".

Studentii care s-au implicat in acest proiect, cu toata pasiunea si seriozitatea de care sunt in stare, au fost: Tanga Elena, anul III; Munteanu Alice, anul III; Pascal Alexandra, anul III; Ipate Oana, anul III; Policarpova Nadejda, anul III; Barca Anca Elena, anul III; Mihailiuc Corina, anul III si Roman Ana Maria, anul II Master. Au fost alese piesele executate de studentele Tanga Elena si Roman Ana Maria. Coordonatoarele proiectului au fost predecanul Cornelia Brustureanu și asistentul universitar Cristina Hartescu.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest