Ce spune forma rochiei de mireasa despre personalitatea ta?

Ce spune forma rochiei de mireasa despre personalitatea ta?

In functie de temperament, personalitate si zi de nastere, o femeie isi alege rochia de mireasa potrivita tinand cont atat de trasaturile ei fizice, cat si de stil.

Astfel, daca unele mirese isi doresc sa poarte rochii de mireasa mulate pe corp, cu decolteu indraznet care le evidentiaza formele, alte mirese prefera stilul minimalist pentru a-si putea accesoriza tinuta cu bijuterii glam.

Iata ce forma de rochie se potriveste fiecarui tip de mireasa, dupa firea ei introvertita sau extravertita, dar si dupa stil.

Mireasa moderna
Femeia fashionista care se orienteaza mereu dupa tendintele modei poate sa poarte in ziua nuntii o rochie de mireasa printesa sau o rochie cu talie Empire, caracteristici ale regalitatii. O astfel de mireasa adora sa fie in centrul atentiei, de aceea vrea sa isi asorteze rochia cu bijuterii pretioase. Ai grija ca rochia dorita sa fie una simpla, fara prea multe margele, cristale Swarovski sau broderie. In caz contrar risti sa iti incarci tinuta de nunta, iar extravaganta nu este intotdeauna de bun augur pentru o doamna rafinata si cocheta. O rochie printesa destinata miresei moderne este modelul 1013 AN by Evelyn Oradea.

 

Pagina 1/5

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest