Elite Mariaj - Inchirierea rochiei de mireasa o solutie pentru mirese!

Elite Mariaj - Inchirierea rochiei de mireasa o solutie pentru mirese!
Elite Mariaj - Inchirierea rochiei de mireasa o solutie pentru mirese! Elite Mariaj - Inchirierea rochiei de mireasa o solutie pentru mirese! Elite Mariaj - Inchirierea rochiei de mireasa o solutie pentru mirese! Elite Mariaj - Inchirierea rochiei de mireasa o solutie pentru mirese! Elite Mariaj - Inchirierea rochiei de mireasa o solutie pentru mirese! Elite Mariaj - Inchirierea rochiei de mireasa o solutie pentru mirese! Elite Mariaj - Inchirierea rochiei de mireasa o solutie pentru mirese! Elite Mariaj - Inchirierea rochiei de mireasa o solutie pentru mirese! Elite Mariaj - Inchirierea rochiei de mireasa o solutie pentru mirese!

Orice femeie viseaza cu ochii deschisi la minunata rochie alba ce o face Regina Serii.

Totul se poate schimba in visul viitoarei mierse: invitatii, decorurile, florile, dar niciodata, aproape niciodata rochia de mireasa.

Fetitele devin adolescente si apoi femei, pastrand si crescand in minte rochia visata si ele stiu exact cum va arata aceasta.

Nimic nu poate schimba acest model; rochia – practic - asa trebuie sa fie, asa cum si-a imaginat-o ea …si de aicivisul se opreste si incepe nebunia si intrebarile: sa o cumpar sau sa o croiesc, cine sa o faca pentru a iesi exact ca in visul meu, ce croitoreasa sa aleg, de ce nu are timp croitoreasa acum cand ma marit si eu, de ce costa atat de mult croitoreasa, ca doar nu face cibernetica , de ce nu gasec materialele perfecte, de ce nu gasesc rochii asa cum mi-am dorit si de ce acelea care se apropie de visul meu sunt doar de firma si sunt enoooooooooooooooorm, dar enoooooooooorm de scumpe?

Elite Mariaj vine cu solutia pentru miresele cu un budget restrans si anume – INCHIRIREA ROCHIEI DE MIREASA.

Astfel ca va stam la dispozitie cu o colectie de peste 160 de rochii de mireasa de inchiriat, toate facand parte din colectiile designerilor deluxe: Pronovias, La Sposa, Impression Bridal, Mon Cheri, iar in curand va ajunge si o gama larga de rochii de mireasa de inchiriat din colectia 2012 Mori Lee.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest