Elie Saab, designerul de 5 stele al rochiei de mireasa

Elie Saab, designerul de 5 stele al rochiei de mireasa
Elie Saab, designerul de 5 stele al rochiei de mireasa Elie Saab, designerul de 5 stele al rochiei de mireasa Elie Saab, designerul de 5 stele al rochiei de mireasa Elie Saab, designerul de 5 stele al rochiei de mireasa Elie Saab, designerul de 5 stele al rochiei de mireasa Elie Saab, designerul de 5 stele al rochiei de mireasa Elie Saab, designerul de 5 stele al rochiei de mireasa Elie Saab, designerul de 5 stele al rochiei de mireasa Elie Saab, designerul de 5 stele al rochiei de mireasa

In ultimul deceniu Elie Saab a devenit sinonim cu luxul si modernismul. Un couturier dedicat pana in maduva oaselor, cu o viziune unica, Saab duce luxul la apogeu, in cea mai recenta colectie destinata cu precadere miresei “regina a elegantei”.

“Geniul precoce”, Elie Saab

Nascut in Beirut, designerul libanez si-a manifestat interesul pentru rochii si vestminte luxoase inca de la varsta de 9 ani. Si-a petrecut intreaga copilarie decupand tipare si desenand schite pentru surorile lui, folosindu-se de draperiile si fetele de masa din casa.

In 1982, la varsta de 18 ani, Elie Saab isi deschide primul atelier in Liban, cu 10 angajati. Incepe sa croiasca unele dintre cele mai luxoase rochii de seara si, la scurt timp, splendide rochii de mireasa. Elie Saab dovedeste ca talentul innascut ii depaseste cu mult varsta cand isi lanseaza prima colectie la Casino Du Liban, in Beirut. Castigand rapid respectul media, Saab este denumit de presa libaneaza un “geniu precoce”.

Un trade-mark de lux, rochiile de mireasa Elie Saab

Designul rochiilor de mireasa este capitolul la care Elie Saab exceleaza cu mult deasupra celorlalti couturieri, caci creatiile lui sunt capabile sa multumeasca si cea mai mofturoasa dintre mirese. Mai putin e intotdeauna mai mult la rochia de mireasa creata de Elie Saab. Ravnind sa devina un designer de cinci stele in moda rochiilor de mireasa, Saab se indreapta intr-acolo cu succes. Fiecare rochie a libanezului, odata ajunsa pe podium, imbratiseaza desavarsit acea stralucire si grandoare a albului pur. Respectand lookul traditional al miresei, Elie indrazneste de fiecare data sa mai faca inca un pas, adaugand personalitate si individualitate fiecarei rochii.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest