Parada rochiilor de seara si de mireasa Elie Saab couture 2011

Parada rochiilor de seara si de mireasa Elie Saab couture 2011

Ca in fiecare an, cea mai recenta colectie couture a libanezului Elie Saab impresioneaza prin detaliile luxoase si opulenta. Pentru colectia haute couture toamna-iarna 2012, couturierul a pregatit o clasica prezentare demna de “covorul rosu”: rochii extrem de luxoase, in culori light, cu o multime de detalii si “decoratiuni”. Deloc simple si deloc previzibile, rochiile au stralucit pe catwalk in cea care deja a devenit cea mai luxoasa colectie a designerului, de pana acum!

Rochia de mireasa cu paiete si cristale stralucitoare

Mireasa lui Elie Saab in 2010 este un mix de feminitate seducatoare: eleganta, senzuala si inocenta. Respectand lookul traditional al miresei, Elie indrazneste de fiecare data sa mai faca inca un pas, adaugand personalitate si individualitate fiecarei rochii. De data aceasta, designerul duce luxul la apogeu si creeaza o rochie destinata cu precadere, miresei “regina a elegantei”.

Rochia de mireasa de un gri prafuit, ticsita cu mii de paiete si cristale aplicate manual, urmareste o linie ampla, structurala. Decolteul senzual, adanc, in forma de U, flateaza o silueta apetisanta, iar voalul din matase, ticsit cu paiete si cristale completeaza prin opulenta! Revenim la motto-ul care deja l-a consacrat: “Mai putin e intotdeauna mai mult la rochia de mireasa creata” de Elie Saab. O rochie menita sa o multumeasca si pe cea mai mofturoasa dintre mirese.

Tendinte in rochia de seara: despicatura pe un picior si “epoletii” cu bijuterii

O colectie maiestuoasa de rochii de de seara, cu un farmec aparte: fara bretele, cu maneci, dar si corsete senzuale, toate marcate de un lait-motiv etern al seductiei - transparenta. Toate rochiile sunt brodate manual, iar materialele sunt dintre cele mai lucoase: tafta din matase, tulle, chiffon si organza din matase. Taieturile clasice sunt completate de trenduri actuale: umeri transparenti cu aplicatii si borderii de flori, umeri “epoleti” cu bijuterii, decolteuri adanci si seducatoare, maneci fluture, broderii din catifea, topuri luxoase in drapaje, garnisite cu perle si bijuterii.

Se remarca un tipar de sine statator, anul acesta, la rochia de seara: structura dreapta, ce urmareste linia corpului. Se poarta rochia de seara cu despicatura pe un picior, in drapaje asimetrice sau rochia de seara cocktail, cu o palma desupra genunchiului.

Detalii luxoase, culori metalice, voaluri si curele stralucitoare

Florile, aplicatiile, panglicile si curelele atrag atentia in zona taliei si te cheama sa remarci materialele somptuoase, deloc grele. Paleta colorista este si ea de vita regala: bronz, argint si platina. In toamna aceasta, Elie Saab reuseste sa surprinda feminitatea femeii actuale prin romantism si opulenta, atentia dedicata asupra detaliilor si lookul bine structurat. Extrem de provocatoare, aceasta colectie este dedicata femeii de prestigiu, high class, versatila si elevata!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest