Divine Atelier lanseaza noua colectie de rochii de mireasa - Nostalgia 2015

Divine Atelier lanseaza noua colectie de rochii de mireasa - Nostalgia 2015
Divine Atelier lanseaza noua colectie de rochii de mireasa - Nostalgia 2015 Divine Atelier lanseaza noua colectie de rochii de mireasa - Nostalgia 2015 Divine Atelier lanseaza noua colectie de rochii de mireasa - Nostalgia 2015 Divine Atelier lanseaza noua colectie de rochii de mireasa - Nostalgia 2015 Divine Atelier lanseaza noua colectie de rochii de mireasa - Nostalgia 2015 Divine Atelier lanseaza noua colectie de rochii de mireasa - Nostalgia 2015 Divine Atelier lanseaza noua colectie de rochii de mireasa - Nostalgia 2015 Divine Atelier lanseaza noua colectie de rochii de mireasa - Nostalgia 2015 Divine Atelier lanseaza noua colectie de rochii de mireasa - Nostalgia 2015

Divine Atelier ne incanta la acest inceput de an cu o noua colectie de rochii de mireasa-Nostalgia 2015.

Noua colectie este o celebrare a atmosferei anilor 20 si reflecta puterea magnetica a unui timp care a lasat urme in istoria literaturii si cinematografiei.

Liniile fluide, vaporoase, aerul imponderabil al dantelelor, drapajele dinamice de tull-uri, broderiile de dantele pretioase dispuse in imagini unice sustin atmosfera colectiei.

Accesoriile de perle si pene sunt tusele finale ale acestui tablou romantic.

Colectia de rochii de mireasa Nostalgia 2015 creata de designerul Luminita Cosleacara pentru Atelierul Divine este dedicata viitoarelor mirese care isi doresc ca rochia de mireasa sa le exprime viziunea romantica asupra vietii.

Rochiile de mireasa sunt disponibile si pe site-ul www.divine.ro. Te invitam sa dai LIKE contului de Facebook: www.facebook.com/divine.ro pentru a fi la curent cu creatiile Atelierului Divine!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest