Top 10 rochii de mireasa Maya Fashion 2016

Top 10 rochii de mireasa Maya Fashion 2016

Cele zece rochii de top de la Maya Fashion au fost selectate din colectiile momentului si anume: Sublime 2016, Fantasy 2016 si Rhapsody 2016, niste linii de rochii mireasa inovatoare care celebreaza frumusetea feminina prin combinarea de croieli clasice si moderne, dar si cu ajutorul detaliilor pretioase care imbraca fiecare rochie in parte.

De la rochiile de top sublime destinate mireselor care viseaza la un print calare pe calul sau alb la rochiile de mireasa cu croi modern si sofisticat, cele zece rochii selectate pentru acest top sunt realizate exclusiv din materiale fine, cum ar fi tulle, dantela si broderii cusute manual sau cristale Swarovski.

Descopera chiar acum top 10 rochii de mireasa Maya Fashion 2016, pentru ca acest clasament este dedicat deopotriva mireselor visatoare si romantice, cat si mireselor moderne si senzuale, care cred in puterea lor de seductie.

Rochie de mireasa M01.16 by Maya Fashion
Rochia de mireasa M01.16 de la Maya Fashion te cucereste de la prima vedere cu croiala sa spectaculoasa care reflecta personalitatea indrazneata a miresei care o poarta. Rochia de bal cu maneci transparente din dantela si straturi de voal face parte din colectia Sublime 2016.

Rochie de mireasa M07.16 by Maya Fashion
Rochia de mireasa M07.16 este o rochie cu bretele stil printesa, croita special pentru o nunta de poveste. Rochia vaporoasa, alaturi de bustul imbracat in dantela si de spatele gol transforma modelul M07.16 intr-o creatie unica.

  

Rochie de mireasa M10.16 by Maya Fashion
Rochia de mireasa M10.16 este o rochie de printesa cu detalii florale in zona umerilor si a decolteului si este destinata unei mirese romantice si delicate. Aceasta rochie  de mireasa deosebita, cu detalii de broderie cusute manual, iti ofera un aer pretios. Modelul M10.16 face parte din colectia Sublime 2016.

Pagina 1/6

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest