Cea mai in voga rochie de mireasa pe Pinterest

Cea mai in voga rochie de mireasa pe Pinterest

Daca ai vazut deja care este cel mai popular inel de logodna de pe Pinterest, a venit vremea sa vezi cea mai in voga rochie de mireasa de pe aceeasi retea sociala. Este vorba despre o rochie de mireasa cu bretele din colectia casei de moda din Australia, Grace Loves Lace. Aceasta a obtinut peste 2,5 milioane de posturi, conform Harper Bazaar Australia, scrie Brides.com.

Fiecare mireasa vrea sa se simta speciala in ziua nuntii ei. Gasirea unei rochii de mireasa in care sa se simta unica si speciala poate fi o adevarata provocare pentru o viitoare mireasa. Daca insa vrei sa stii ce tip de rochii le fascineaza pe viitoarele mirese, noi iti prezentam mai jos cea mai in voga rochie de pe Pinterest.

Aceasta rochie, proiectata de Megan Ziems, fondatorul brandului australian, a fost numita Hollie. Modelul din imagine are bretele spaghetti si o fusta lunga, translucida care vine peste o rochie de dantela, mai scurta. Rochia are un aspect eteric, boem si se termina cu o trena delicata.

Desi versiunea mai veche a rochiei de mireasa nu mai este disponibila, iubitoarele stilului boho chic isi pot indrepta atentia spre o versiune mai noua a acestei rochii si anume Hollie 2.0. Rochia este realizata din chiffon de matase si dantela frantuzeasca. Aceasta rochie cu spatele gol este ideala pentru nuntile de vara in aer liber.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest