6 semne care iti arata de ce nu ar trebui sa cumperi o rochie de mireasa

6 semne care iti arata de ce nu ar trebui sa cumperi o rochie de mireasa

De la senzatia de presiunea pe care familia si prietenii o exercita asupra ta la bugetul limitat de care dispui la un moment dat, exista sase semne pentru tine care te fac sa spui "Nu" unei rochii de mireasa, cel putin pentru o perioada.

Chiar daca iti doresti sa te casatoresti curand si ai primit deja inelul de logodna, cat si o cerere in casatorie plina de romantism, incearca sa iei lucrurile pas cu pas si sa iti stabilesti niste prioritati inainte de a cumpara rochia de mireasa nepotrivita.

1. Rochia de mireasa costa o avere
Sunt o multime de mirese care frecventeaza saloanele cu rochii de mireasa avand asupra lor o suma de bani prea mare. Ele uita ca o data cu achizitionarea unei rochii de mireasa, mai trebuie sa cumpere pantofi, bijuterii, bolero sau alte accesorii pentru ca tinuta de nunta sa fie completa. Pe deasupra, unele rochii au nevoie de retusuri caa sa vina perfect mireselor, iar aceste modificari inseamna costuri suplimentare. Deci nu te avanta sa cumperi prima rochie de mireasa care iti iese in cale, fara sa te uiti la bani.

2. Rochia dorita are nevoie de schimbari majore
Ti-ai pus in cap sa cumperi o anumita rochie, iar aceasta nu ti se potriveste asa cum ti-ai imaginat dupa ce ai vizualizat-o in cateva fotografii. Modificarile majore sunt intotdeauna riscante, iar rezultatul final nu va fi obligatoriu unul satisfacator. Deci, nu te incapatana sa cumperi rochia respectiva, ci mai asteapta pana cand gasesti una potrivita siluetei tale. Banii irositi pe modificarea rochiei de mireasa pot fi cheltuiti in alte moduri utile.

3. Toata lumea te preseaza sa cumperi rochia de mireasa
Gandeste-te cel putin 24 de ore inainte sa iei decizia finala. Nu iti lasa rudele sau prietenii sa decida in locul tau, mai ales daca cei care te preseaza sa cumperi rochia de mireasa nu iti cunosc situatia financiara. Teebuie sa cumperi rochia dorita, bazandu-te pe un raport calitate-pret real, la timpul cuvenit. Nu accepta sfaturile celor care incearca sa te influenteze pentru ca este nunta ta, nu a lor.

4. Rochia este disponibila spre vanzare la un pret bun
Nu te lasa tentata de pret, s-ar putea sa regreti mai tarziu. Vazand in rochia de mireasa ieftina o afacere, te poti entuziasma pe moment. Daca rochia pe care ti-ai imaginat-o din copilarie arata altfel, dar costa mai scump, asteapta sa strangi banii necesari pentru ea. La urma urmei, o data te mariti in viata sau cel putin asa este de dorit.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest