Bien Savvy prezinta Advance La Sposa 2012

Bien Savvy prezinta Advance La Sposa 2012

Bien Savvy prezinta Advance La Sposa 2012 linia  de rochii de mirese ce continua tendintele minimalist-moderne si valorifica seducator trupul miresei.Cele mai noi propuneri urmeaza cinci directii care prind contur prin delimitarea in colectiile: Glamour, Fashion, Dreams, Ballgown si Costura.

Glamour La Sposa 2012 este o colectie care penduleaza intre opulenta adusa de insertiile de dantela, broderia boga, aplicatiile din cristale  si minimalismul actual al liniilor perfect definite. Este o colectie care invaluie trupul printr-un joc de volume si texturi fine ce aduc o nota ireala, diafana.

Colectia Fashion La Sposa 2012 nu atrage atentia asupra volumelor sau a detaliilor dantelate ci asupra modului ingenios de rasucire si pliere a texturilor matasoase. Aceasta colectie fascineaza prin fronseuri orizontale ce innobileaza bustul, prin plieri pe diagonala, intercalate si drapaje pline de rafinament. Predomina silueta in forma de I sau A, care potenteaza artificiile de la nivelul materialului, iar unele modele, cum este Saga sau Sagaro, prind un accent subtil in linie de sirena. Detaliile Fashion sunt discrete prin brose, curele pretioase si aplicatii lucrate manual cu cristale. 

Dreams La Sposa 2012 exploateaza bogatia efectelor obtinute din plisarea, aplicarea de volane pe diagonal si alternarea texturilor pe lungimea rochiei. Accentul cade asupra fustei care devine spectaculoasa prin straturile bogate de volane sau pliseuri. Desi volumul si efectul vizual al texturilor stratificate este impresionant, in partea superioara decolteul in forma de inima flateaza bustul si fronseurile infasoara trupul intr-un mod ametitor de senzual.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest