Badgley & Mischka, titanii rochiei de mireasa

 Badgley & Mischka, titanii rochiei de mireasa
 Badgley & Mischka, titanii rochiei de mireasa  Badgley & Mischka, titanii rochiei de mireasa  Badgley & Mischka, titanii rochiei de mireasa  Badgley & Mischka, titanii rochiei de mireasa  Badgley & Mischka, titanii rochiei de mireasa  Badgley & Mischka, titanii rochiei de mireasa  Badgley & Mischka, titanii rochiei de mireasa  Badgley & Mischka, titanii rochiei de mireasa  Badgley & Mischka, titanii rochiei de mireasa

Mark Badgley si James Mischka au fost pozitionati de revista “Vogue”, pe locul I in “Top 10 Designeri Americani”. Duetul fashion-ului hollywood-ian si-a croit drum in lumea glamuroasa a rochiilor de mireasa si a rochiilor de seara in urma cu peste doua decenii.

Mark Badgley, un tanar cu vise de catwalk

Mark Badgley s-a nascut pe 12 ianuarie 1961 in Saint Louis, Missouri, SUA. Fiul unui sef de supermarket si al unei casnice, Mark a visat la o lume fascinata a tesaturilor fine, inca de mic. Fara niciun fel de indrumare sau sprijin, Mark a urmat Scoala de Design Parsons in New York. In 1985 termina facultatea cu vise mari.

James Mischka, destin paralel la Scoala de Design Parsons

James Mischka s-a nascut pe 23 decembrie 1960, in Burlington, Vermont, SUA., dintr-un tata director de vanzari si o mama casnica. Ei bine, la prima vedere par destine paralele si parca undeva celor doi le era scris sa se intalneasca. Fascinat si el de lumea catwalk-ului, James a absolvit Scoala de Design Parsons in New York in 1985. Tot aici, cei doi iubitori de creatii luxoase se cunosc pentru prima data.

Ucenicie la mogulii Yves Saint Laurent si Donna Karan

In urmatorii trei ani cei doi viitori designeri isi fac ucenicia la greii fashion-ului anilor ‘80. Badgley si-a gasit un job ca asistent al lui Jackie Rogers si apoi a intrat sub aripa Donnei Karan, iar Mischka a lucrat pentru Yves St. Laurent si Willi Smith. 

Un vis devenit realitate dupa doar 3 ani

Dupa 3 ani de prietenie stransa, cei doi isi unesc fortele si in 1988 isi lanseaza prima linie de rochii de seara sub semnatura “Badgley Mischka”. In 1989, doar dupa un an de la marea lansare a brandului, cei doi primesc premiul “Mouton Cadet Young Designer Award”. In 1996 introduc prima linie de rochii de mireasa si… de aici apare succesul. Inca 4 ani mai tarziu, in 2000, cei doi isi deschid un show-room in Beverly Hills.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest