Alvina Valenta Bridal Fall 2012

Alvina Valenta Bridal Fall 2012

Rochii ultra feminine au dat navala in cea mai recenta colectie a Alvinei Valenta. Toamna lui 2012 aduce detalii romantice: aplicatii de trandafiri din organza sau dantela, curele argintii stralucitoare, bolerouri si umeri arhitecturali din voal transparent.

Rochia neagra de mireasa a adaugat un strop de drama acestei colectii eterice, insa chiar si in tonuri inchise, designerul a reusit sa lase feminitatea sa straluceasca dincolo de dramatism.

Nu au lipsit nici tonuri de auriu seducator in reflexe, pe falduri de tafta, maro pamantiu, roz pudrat sau roz fuchsia, culori destinate, mai degraba, unor rochii de seara indraznete.

Aplicatiile florale au fost pretutindeni: pe umeri, la spate, in talie sau la glezne. Accesoriile, deloc tendentioase, s-au rezumat la cercei angelici si voaluri catedrala, din matase.

Combinatiile seducatoare de tafta alb cu tulle roz pudrat au facut senzatie, pe o rochie de mireasa “girlie”, a carei influenta isi are radacinile in moda anilor ’50.


Linii sirena seducatoare, ce urmaresc curburile apetisante ale corpului, rochii in croieli de tip A, fuste ample si dramatice, cu un strop de romantism si mult sentimentalism.

Pentru mireasa acestei toamne, Alvina propune materiale fluide, volane suprapuse, matase, organza si tulle.

Detaliile autentice, curelele si snururile de matase prinse in talie aduc un look modern si unic, care-o fac pe Alvina Valenta sa nu fie uitata prea usor.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest