Alexander McQueen 2011 si rochia de mireasa cu pene si fluturi

Alexander McQueen 2011 si rochia de mireasa cu pene si fluturi
Alexander McQueen 2011 si rochia de mireasa cu pene si fluturi Alexander McQueen 2011 si rochia de mireasa cu pene si fluturi Alexander McQueen 2011 si rochia de mireasa cu pene si fluturi Alexander McQueen 2011 si rochia de mireasa cu pene si fluturi Alexander McQueen 2011 si rochia de mireasa cu pene si fluturi Alexander McQueen 2011 si rochia de mireasa cu pene si fluturi Alexander McQueen 2011 si rochia de mireasa cu pene si fluturi Alexander McQueen 2011 si rochia de mireasa cu pene si fluturi Alexander McQueen 2011 si rochia de mireasa cu pene si fluturi

Pentru primavara lui 2011, celebra casa Alexander McQueen propune penele, contrastele puternice si imprimeurile indraznete! Debutul lui Sarah Burton, succesoarea “copilului teribil al modei” a fost bine primit de critici, iar numele de Alexander McQueen a rasunat din nou, la Paris Fashion Week 2010.

Sarah Burton, la prima colectie a casei McQueen

Cand preiei fraiele unei case cu pretentii si primesti stafeta de la unul dintre cei mai excentrici designeri ai mileniului trei, exista foarte mari sanse sa o “dai in bara”. La prima ei colectie de catwalk, Sarah Burton a demonstrat ca are un simt ascutit pentru printurile si constructiile geometrice cu care McQueen ne-a obisnuit ani de-a randul. Desi e greu sa-ti imaginezi o sarcina mai grea decat aceea de a-l succeda pe MCQueen, Sarah Burton are exact acel dram de dementa ca sa-i duca mostenirea “guru-lui sinucigas” mai departe. Ba mai mult, sa o duca acolo unde trebuie si sa o faca sa prospere!

Contraste puternice si imprimeuri indraznete

Chiar daca si-a petrecut ultimii 15 ani alaturi de McQueen, Sarah a dobandit acea viziune particulara, aducand un suflu fresh si nou. Taieturile asimetrice de pe linia bustului si a gatului reprezinta doar o parte din frumoasa poveste de podium in culori tari. Sarah a mizat pe complexitatea texturala si arhitecturala a fustelor, intr-o mare de contraste puternice si imprimeuri indraznete. O superba rochie de seara din tesaturi din fire, alta din pene de fazan si alte pasari exotice au uimit prin originalitate si indrazneala.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest