Agnes Toma, o noua viziune a miresei viitorului

Agnes Toma, o noua viziune a miresei viitorului
Agnes Toma, o noua viziune a miresei viitorului Agnes Toma, o noua viziune a miresei viitorului Agnes Toma, o noua viziune a miresei viitorului Agnes Toma, o noua viziune a miresei viitorului Agnes Toma, o noua viziune a miresei viitorului Agnes Toma, o noua viziune a miresei viitorului Agnes Toma, o noua viziune a miresei viitorului Agnes Toma, o noua viziune a miresei viitorului Agnes Toma, o noua viziune a miresei viitorului

·        Rochii arhitecturale cu linii simple, expresive si volane structurate care dau o noua dimensiune unei siluete re-interpretate.

·        Rochii aerate din organza translucida si delicata, de un ecru fin imbujorat cu tonuri de roz pal, invaluind subtil si vaporos un personaj ca de poveste.

·        Rochii cu volumetrii controlate din tafta cu fir metalic presarata, pe alocuri, cu dantela pentru o printesa moderna, jucausa.

Pe scurt, o ampla varietate de modele structurate cu o deosebita atentie pentru detalii elaborate, din materiale fine si invaluite intr-o aura de creativitate, echilibru si frumusete.

Rochia de mireasa si echilibrul estetic

Agnes Toma reinventeaza o mireasa pentru care cuvantul de ordine este simplitatea. Dar o simplitate creata dintr-o intelegere superioara atat a formei cat si a timpului pe care-l traim. O simplitate indelung cautata si debarasata de tot ce ar putea fi “prea mult”, gratuit, facil, fara sens. Pe o piata a mireselor ce abunda de kitsch si excese ornamentale, “Fashion Bride” readuce nevoia fireasca de ordine si echilibrul estetic: expresia si inteligenta.

Pagina 2/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest