Agnes Toma, o noua viziune a miresei viitorului

Agnes Toma, o noua viziune a miresei viitorului
Agnes Toma, o noua viziune a miresei viitorului Agnes Toma, o noua viziune a miresei viitorului Agnes Toma, o noua viziune a miresei viitorului Agnes Toma, o noua viziune a miresei viitorului Agnes Toma, o noua viziune a miresei viitorului Agnes Toma, o noua viziune a miresei viitorului Agnes Toma, o noua viziune a miresei viitorului Agnes Toma, o noua viziune a miresei viitorului Agnes Toma, o noua viziune a miresei viitorului

Spre satisfactia mireselor avangardiste, in 2010, Agnes Toma vine cu o schimbare absoluta: o noua exprimare in plan conceptual, stilistic si vizionar, o metamorfoza ce sta sub eticheta de “Fashion Bride”. O mireasa care lasa in urma romantismul bogat, opulent si se indreapta catre zona de fashion - defilari pret a porter, de libertate, de expresie a propriei personalitati, in unul dintre cele mai importante momente ale vietii ei - nunta!

Mireasa cu un aer chic-urban a lui Agnes Toma

Conceptul de baza al colectiei “Fashion Bride” provine dintr-un mix de forme arhitecturale, volumetrii, linii geometrice si austere, minimalism si simplitate a expresiei. Agnes Toma nu uita de caracteristicile diafane ale miresei: fluiditate si forme aerate, texturi vaporoase, totul punctat pe ici si colo cu broderii filigranate si flori diafane. Colectia ofera o paleta bogata de forme si stiluri surprinzand tot ce si-ar putea dori mireasa sofisticata si pretentioasa a zilelor noastre:

·        Rochii fluide cu drapaje suprinzatoare din matase naturala si voal muselina cu accente de broderie manuala si dantela sclipitoare, in tonuri de ecru.

·        Rochii scurte ce lasa la vedere glezna fina, cu forme controlate, asimetrii, detalii de flori aerate sau funde geometrice.

·        Rochii ce pastreaza croiala, volumul si linia anilor 50, realizate din duchesse si tafta patinata, dantela pretioasa, in tonuri de ecru si off white, rochii ce ne amintesc de Grace Kelly si Jackie Kennedy.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest