Ce nu trebuie sa faci cu rochia de mireasa dupa nunta

Ce nu trebuie sa faci cu rochia de mireasa dupa nunta

Fiecare mireasa se decide dupa nunta ce va face cu rochia ei: daca o pastreaza, o inchiriaza, o vinde sau o distruge, conform obiceiului care circula de cativa ani in randul mireselor.

Daca ai decis intr-un final ca vrei sa culegi cat mai multe amintiri de la nunta, iar tinuta vestimentara este una dintre ele, iata ce nu trebuie sa faci cu rochia de mireasa din momentul in care evenimentul s-a incheiat. Exista sase greseli frecvente pe care miresele continua sa le faca cu rochiile lor dupa nunta in dorinta de a le pastra in cele mai bune conditii, insa aceste idei sunt eronate.

Nu incerca sa le iei exemplul pentru ca iti vei strica rochia.

Greseala # 1: Amani la nesfarsit curatarea rochiei de mireasa
Curatarea si pastrarea rochiei in mod corespunzator dupa nunta nu este o prioritate de top pentru o femeie proaspat maritata. O data ce te intorci la viata reala, iti vei gasi mereu ceva de facut, in timp ce rochia de mireasa poate fi pusa intr-o cutie si lasata in dressing. Amanand la nesfarsit curatarea rochiei, petele vor fi tot mai greu de scos, fie ca sunt pete de transpiratie, de la farduri sau de la alimente. In aproximativ o luna de la nunta iti poti duce rochia de mireasa la curatatorie, daca vrei sa o pastrezi in conditii optime.

Greseala # 2: Te-ai apucat sa iti cureti rochia singura
Nu orice solutie de curatare este buna pentru rochia de mireasa. Exista solutii care lasa pete pe tesaturile delicate, cum este matasea naturala sau artificiala si nu indeparteaza nici macar petele de grasime.Din acest motiv este indicat sa iti duci rochia de mireasa la curatatorie sau cel putin sa obtii niste sfaturi avizate de la profesionisti ca sa stii cum sa o cureti fara sa o strici.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest